Апартмани Вевчани

Доколку сакате да се одморите од урбаната џунгла и да уживате во прекрасна природа и мирен и тивок амбиент тука сме за Вас. Апартмани Вевчани располага со два апартмани со просторија за дневен престој, кујна, купатило и спална. Исто така располага со сопствен паркинг, како и уреден двор за дневен одмор и релаксација. Повелете Ве очекуваме.

Контакт информации

Phone number: 
+389 (71) 231 145