Во Извор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Добредојдовте на единствената и неповторлива локација:на врутокот,на избликот,на пенеењето , на клокотот, на првотекот, на здивот на Вевчанските извори!
Ви посакуваме чудесни доживувања и пријатни чувства непосредно преку глетка,жубор и допир со брзите речни води! Сето тоа заедно во една хармонична целина со: егзотичен амбиент, современ дизајн, богата и разновидна традиционална кујна,извонредна услуга, добро опремени соби за ноќевање и поволни –прифатливи цени.Бидете и Вие таму каде што се доведени и опстојуваат во непрестан пулсирачки склад природата,човековата дарба и творба и нашата срдечност и гостољубивост!
Добредојдовте во ресторан "Во Извор" Вевчани

Контакт информации

Phone number: 
071-241-427