Соби Баткоски

На патот за Вевчанските извори, во близина на Соборниот храм Свети Никола се наоѓа приватното сместување Соби Баткоски, со прекрасна тераса и поглед на Охридско езеро. Располагаат со https://www.cialissansordonnancefr24.com/ две соби за спиење.

Контакт информации

Phone number: 
(+389)70356574