Виа Инжињеринг

Непосредно во близина на кејот на Вевчанска река се наоѓа Виа Инжињеринг кој располага со два луксузни апартмани, четири брачни соби, една еднокреветна и една двокреветна соба опремени во модерен стил. Располагаме со сопствен паркинг.

Контакт информации

Phone number: 
+389 (46) 798 659
+389 (70) 346 333