Вила од Алула

Вилата од Алула е нов објект со интересна архитектура кој се наоѓа во центарот на Вевчани. Ги нуди сите хотелски услуги за пријатен одмор, од лусузно сместување, убава храна и пијалоци , па се до организирани посети на познати локации и планински врвови. Во моментите кога е потребно уживање во друштво со пријатели тука е и кафе барот, на приземјето од вилата.

"Вила од Алула" располага со луксузно уредени соби со посебно купатило. Вилата располага со: 8 двокреветни и трокреветни соби опремени со: мини бар, кабловска ТВ, телефон и интернет.

Според Вашите желби и избор, разновидна и ексклузивна понуда, врвен квалитет, истовремено љубезност и услуга

Удобни, интимни, благопријатни, стилизирани ентериери.

Неверојатен спој на традиционалното и модерното.

Доминантен и импресивен поглед на поблиската и подалечната

околина.

Дојдете и уверете се нема да зажалите и нема да заборавите!

Контакт информации

Phone number: 
+389 (46) 798-180
+389 (76) 205-205