Соби Вевчани

Во близина на центарот на Вевчани се наоѓа приватното сместување ,,Соби Вевчани“. Објектот располага со уредени соби за ноќевање со капацитет од 22 легла.

Контакт информации

Phone number: 
(+389)70575939