Фонтана Наној

Во непосредна близина на цквата Св. Никола, во потрага за македонска атмосфера се роди идејата за едно вакво место како што е и самиот ресторан "Фонтана Наној" кој всушност претставува коноба градба од дрво и камен,  добро познaто во историјата на архитектурата на овие простори. Ресторан "Фонтана Наној" е идеално место за разговор, откритие, потрага по нови идеи, релаксација и одмор со поптполна слобода и приватност, и  можност да поминете пријатни мигови со вашите најблиски и пријателите.

Контакт информации

Phone number: 
+389 (78) 941-250